rolgordijn

Rolgordijn Rotterdam

Rolgordijn in Rotterdam

Voor uw rolgordijn in Rotterdam bent u zojuist op de juiste website beland. RolgordijnenGoedkoop heeft namelijk een erg breed assortiment en voor iedere ruimte en sfeer wel een passend rolgordijn. Zit uw wens niet tussen ons assortiment? Dat maakt niet uit. Wij maken graag uw rolgordijn op maat aan de hand van uw wensen met betrekking tot de print, kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires. Zo is het zelfs mogelijk om foto rolgordijnen te creëren. Op die manier zorgen wij er samen met u voor dat uw rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar dat ze ook voor de nodige sfeer in uw huis zorgen.

RolgordijnenGoedkoop: voor uw rolgordijn in Rotterdam

RolgordijnenGoedkoop streeft er altijd naar om de laagste prijzen op de markt aan te bieden. U betaalt ook altijd voor de prijzen die wij laten zien. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt. Niets meer, niets minder en alle prijzen zijn inclusief btw. Plaatst u een bestelling boven de 300 euro? Dan krijgt u van ons 15% korting. Bij bestellingen boven de 500 euro, ontvangt u zelfs 20% korting. Maar dat is niet het enigste: u hoeft bij ons geen verzendkosten te betalen. Verzending binnen Nederland en België is namelijk altijd gratis.

Bestel uw rolgordijn nu bij RolgordijnenGoedkoop!

Bent u op zoek naar een unieke rolgordijn in Rotterdam? Bestel hem voor 16 uur, dan wordt het binnen 12 werkdagen bij u thuis afgeleverd! Bij ons kunt u in het bestelproces alle specificaties naar wens en de afmetingen tot op de millimeter invullen. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op. Het bieden van service staat, naast het leveren van topkwaliteit, altijd bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u