rolgordijn

Rolgordijn op maat

Rolgordijn op maat bij RolgordijnenGoedkoop

Ben je op zoek naar rolgordijn op maat ? Zoek dan niet langer: RolgordijnenGoedkoop is de goedkoopste speciaalzaak in Nederland! Dat is niet het enigste. Over de verzendkosten kunnen we kort zijn: die zijn er niet. Verzending is bij RolgordijnenGoedkoop binnen Nederland en België altijd gratis. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaald. Bovendien krijgt u bij bestellingen boven de 300 euro standaard 15% korting. Bij bestellingen boven de 500 euro is dit zelfs 20%. Dus voor uw rolgordijn op maat zit u bij RolgordijnenGoedkoop goed.

RolgordijnenGoedkoop: voor uw rolgordijn op maat

RolgordijnenGoedkoop heeft voor iedere ruimte en sfeer passende rolgordijnen. Zit uw wens er niet tussen? Dat is voor RolgordijnenGoedkoop geen probleem. Aan de hand van uw wensen qua kleur, print, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken wij uw rolgordijn op maat. Wij zijn namelijk van mening dat rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar dat ze tevens zorgen voor sfeer in uw huis. Het is bij ons ook mogelijk om foto rolgordijnen te bestellen. Zie uw rolgordijnen, net als ons, ook als kunst en laat uw rolgordijn op maat maken. Op maat gemaakte rolgordijnen zijn ook nog eens gemakkelijker te installeren. Wat wilt u nou nog meer?

Bestel uw rolgordijn op maat nu!

Bent u op zoek naar de goedkoopste rolgordijn op maat ? Dan zit u bij ons goed! Bij ons kunt u namelijk in het bestelproces de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig invullen. Daarnaast kunt u alle overige specificaties naar wens invullen. Heeft u voor, tijdens of na het bestellen advies nodig? Of heeft u wat vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Niet alleen het leveren van topkwaliteit, maar ook het bieden van service staat bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u