rolgordijn

Rolgordijn met print

Rolgordijn met print bij RolgordijnenGoedKoop

Voor uw rolgordijnen met print bent u op de juiste website beland. Wij hebben namelijk voor iedere ruimte en sfeer wel een passend rolgordijn. Zit uw wens niet tussen ons assortiment? Dat maakt niet uit. Wij maken uw rolgordijn op maat aan de hand van uw wensen met betrekking tot de print, kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar dat ze ook voor de nodige sfeer in uw huis zorgen.

RolgordijnenGoedKoop: voor uw rolgordijn met print

RolgordijnenGoedKoop streeft er altijd naar om de laagste prijzen op de markt aan te bieden. U betaalt ook altijd voor de prijzen die wij laten zien. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt. Niets meer en niets minder. Alle prijzen zijn inclusief btw. Maar dat is niet het enigste: u hoeft bij ons geen verzendkosten te betalen. Verzending binnen Nederland en België is namelijk altijd gratis.

Bestel uw rolgordijn met print nu!

Als u uw rolgordijn met print voor 16 uur bestelt en betaalt, dan wordt het binnen 12 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bij ons kunt u in het bestelproces alle specificaties naar wens en de afmetingen tot op de millimeter invullen. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem vooral contact met ons op. Het bieden van service staat, naast het leveren van topkwaliteit, altijd bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u