rolgordijn

Rolgordijn 250 cm breed

Rolgordijn 250 cm breed bij RolgordijnenGoedkoop

Wilt u graag een rolgordijn van 250 cm breed ? Zoek dan niet langer: RolgordijnenGoedkoop is de goedkoopste in haar soort! Dat is niet het enigste. Over de verzendkosten kan RolgordijnenGoedkoop kort zijn: die zijn er niet. Verzending is bij ons binnen Nederland en België altijd gratis. De prijs die bij het product staat, is altijd de prijs die u uiteindelijk betaald. Bovendien krijgt u bij bestellingen boven de 300 euro standaard 15% korting. Bij bestellingen boven de 500 euro is de korting zelfs 20%. Dus voor rolgordijn van 250 cm breed bent u bij RolgordijnenGoedkoop aan het juiste adres!

RolgordijnenGoedkoop: voor uw rolgordijn van 250 cm breed en meer

RolgordijnenGoedkoop heeft voor iedere ruimte en sfeer passende rolgordijnen, zo ook voor uw rolgordijn van 250 cm breed. Zit uw wens er niet tussen? Dat is voor natuurlijk geen probleem. Wij maken uw rolgordijn aan de hand van uw wensen qua kleur, print, afmeting, bediening, afwerking en accessoires op maat. RolgordijnenGoedkoop is namelijk van mening dat rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar dat ze ook zorgen voor de nodige sfeer in uw huis. Het is bij ons dan ook mogelijk om bijvoorbeeld foto rolgordijnen te bestellen. Zie uw rolgordijnen, net als ons, ook als kunst en laat uw rolgordijn op maat maken. Op maat gemaakte rolgordijnen zijn ook nog eens gemakkelijker te installeren. Geen reden om niet voor RolgordijnenGoedkoop te kiezen!

Bestel uw rolgordijn van 250 cm breed bij RolgordijnenGoedkoop!

Voor uw rolgordijn van 250 cm breed bent u bij ons op de juiste plek. Bij ons kunt u in het bestelproces de afmetingen namelijk tot op de millimeter nauwkeurig invullen. Ook alle overige specificaties kun u naar wens invullen. Heeft u voor, tijdens of na het bestellen advies nodig? Of heeft u wat vragen? Schroom niet en neem contact met ons op! Niet alleen het leveren van topkwaliteit, maar ook het bieden van service staat bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u