rolgordijn

Koord rolgordijn kopen

Koord rolgordijn kopen bij RolgordijnenGoedkoop

Wilt u een koord voor uw rolgordijn kopen? Zoek dan niet verder: RolgordijnenGoedkoop biedt namelijk altijd de laagste prijzen op de markt aan! Daarnaast kunnen we over de verzendkosten kort zijn: die hebben we niet. Verzending binnen Nederland en België is altijd gratis. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt. De prijs is altijd inclusief btw. Plaatst u een bestelling boven de 300 euro? Dan ontvangt u een korting van 15%, standaard. Bij bestellingen boven de 500 euro is dit zelfs 20%. Dus voor het kopen van koord rolgordijn of rolgordijnen op maat bent u bij ons op de juiste plek.

RolgordijnenGoedkoop: voor het kopen van uw koord rolgordijn!

Wij hebben een breed assortiment. Voor iedere ruimte en sfeer hebben we passende rolgordijnen. Zit uw wens er niet tussen? Geen probleem. Aan de hand van uw wensen met betrekking tot kleur, print, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken wij uw rolgordijn op maat. Wij zijn van mening dat rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar ook voor de nodige sfeer in uw huis zorgen. Zie uw rolgordijnen, net als ons, ook als kunst en laat uw rolgordijnen op maat maken. Gordijnen op maat zijn ook nog gemakkelijk te installeren. Wat wilt u nog meer?

Koop uw koord rolgordijn nu!

Wilt u graag koord rolgordijn kopen? Bestel ze dan nu! In het bestelproces kunt u de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig invullen. Alle overige specificaties kunt u ook naar wens invullen. Heeft u voor, tijdens of na het bestellen advies nodig? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Niet alleen het leveren van topkwaliteit, maar ook het bieden van service staat bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u