rolgordijn

Goedkoopste rolgordijnen

Goedkoopste rolgordijnen natuurlijk bij RolgordijnenGoedkoop

Voor de goedkoopste rolgordijnen bent u zojuist op de juiste website beland. RolgordijnenGoedkoop heeft voor iedere ruimte en sfeer wel een passend rolgordijn. Zit uw wens niet tussen ons assortiment? Dat maakt niet voor ons en voor u niet uit. Wij maken uw rolgordijn aan de hand van uw wensen met betrekking tot de print, kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires op maat. Het is hierbij zelfs mogelijk om foto rolgordijnen te creëren. Op die manier zorgen wij er samen met u voor dat uw rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar dat ze ook voor de nodige sfeer in uw huis zorgen.

RolgordijnenGoedkoop: voor de goedkoopste rolgordijnen

Wij streven er altijd naar om de laagste prijzen op de markt aan te bieden. Daarnaast betaalt u altijd voor de prijzen die wij laten zien. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt. Niets meer, niets minder en alle prijzen zijn inclusief btw. Bij bestellingen boven de 300 euro krijgt u bij ons standaard een korting van 15%. Bij bestellingen boven de 500 euro ontvangt u zelfs 20% korting. Maar dat is niet het enigste: u betaalt bij ons geen verzendkosten. Verzending binnen Nederland en België is altijd gratis.

Bestel de goedkoopste rolgordijnen nu!

Bestelt u de goedkoopste rolgordijnen voor 16 uur? Dan worden ze al binnen 12 werkdagen bij u thuis afgeleverd! Bij ons kunt u in het bestelproces alle specificaties naar wens en de afmetingen tot op de millimeter invullen. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op. Het bieden van service staat, naast het leveren van topkwaliteit, altijd bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u