rolgordijn

Goedkoopste duo rolgordijnen

Goedkoopste duo rolgordijnen natuurlijk bij RolgordijnenGoedkoop

Voor de goedkoopste duo rolgordijnen bent u zojuist op de juiste website beland. RolgordijnenGoedkoop streeft er namelijk altijd na om de laagste prijzen op de markt te hanteren. Wij hebben voor iedere ruimte en sfeer wel een passend rolgordijn. Zit uw wens er niet tussen? Dat maakt niet uit. Wij maken uw rolgordijn aan de hand van uw wensen met betrekking tot de print, kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires op maat. Het is zelfs mogelijk om foto rolgordijnen te creëren. Op die manier zorgen wij er samen met u voor dat uw rolgordijnen niet alleen een functie vervullen, maar dat ze sfeer in uw huis creëren.

RolgordijnenGoedkoop: voor de goedkoopste duo rolgordijnen

Zoals eerder gezegd streven wij er altijd naar om de laagste prijzen op de markt aan te bieden. U betaalt ook altijd voor de prijzen die wij laten zien. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt en alle prijzen zijn inclusief btw. Bij bestellingen boven de 300 euro krijgt u bij ons ook nog eens standaard een korting van 15%. Bij bestellingen boven de 500 euro ontvangt u zelfs 20% korting. Maar dat is nog niet alles! U betaalt bij ons geen verzendkosten. Verzending binnen Nederland en België is altijd gratis. Wat wilt u nou nog meer?

Bestel de goedkoopste duo rolgordijnen nu!

Bestelt u de goedkoopste duo rolgordijnen voor 16 uur? Dan worden ze al binnen 12 werkdagen bij u thuis afgeleverd! Tijdens het bestelproces kunt u alle specificaties naar wens en de afmetingen tot op de millimeter invullen. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met RolgordijnenGoedkoop op. Het bieden van service staat, naast het leveren van topkwaliteit, bij ons voorop!

Contact Opnemen

Copyright © 2014-2016 Rolgordijnengoedkoop R Diba Shops
Alle prijzen incl. btw en gratis verzending. Lees hier onze Algemene Thuiswinkel-voorwaarden.
Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.
Zie ook onze privacy-verklaring.

best4u